Verzenden & Betalen

Verzenden

Wanneer krijg ik mijn pakketje? 
Elke werkdag komen PostNL en UPS pakketten bij ons ophalen. Als u een bestelling plaatst voor 15:00 dan wordt hij zeker dezelfde werkdag nog verzonden. U krijgt automatisch van de koerier een e-mail met de tracking code en aan het einde van de dag nog een verzendbevestiging van ons warehouse zodra uw pakket is opgehaald. Wanneer het pakket precies bezorgt wordt hangt af van waar u woont. Binnen Nederland zal het de volgende dag zijn, daarbuiten wisselt het. Zie onderstaande tabel voor een indicatie. Als u het precies wilt weten neem dan zeker even contact met ons op!
Australie 3-5 werkdagen
Belgie 1-2 werkdagen
Denmark 2-3 werkdagen
Duitsland 2-3 werkdagen
Frankrijk 2-3 werkdagen
Griekenland 3-5 werkdagen
Italie 2-4 werkdagen
Nederland 1 dag
Noorwegen 2-5 werkdagen
Oostenrijk 2-3 werkdagen
Polen 2-4 werkdagen
Portugal 2-4 werkdagen
Spanje 2-4 werkdagen
Verenigd Koninkrijk 2-3 werkdagen
Verenigde Staten 2-5 werkdagen
Zweden 2-4 werkdagen
Zwitserland 2-4 werkdagen

 

Wat zijn de verzendkosten? 

Verzenden is altijd gratis bij SeriousWatches! Binnen Nederland, verzenden wij alle horloges kosteloos met PostNL pakket post. Buiten Nederland gebruiken we DHL, FedEx en UPS. Bij verzendingen onder rembours komen er wel extra kosten bij.  

Kan ik ook onder rembours bestellen? 

Uiteraard! Er zijn hier helaas wel extra kosten aan verbonden. Wij rekenen enkel de kosten van UPS (€9) door. Dit zijn echt enkel de kosten voor de rembours, het verzenden blijft wel gratis. Rembours is mogelijk in Nederland en enkele landen in de EU. Wel zijn accessoires zoals Cape Cod doekjes en nato bandjes uitgesloten, vanwege de relatief lage prijs van het product. Sinds januari 2020 is PostNL gestopt met het aanbieden van rembours en kunnen we dit enkel nog via UPS aanbieden.  

Krijg ik een 'track & trace' code? 

U krijgt automatisch van de koerier een e-mail met de tracking code en aan het einde van de dag nog een verzendbevestiging van ons warehouse zodra uw pakket is opgehaald. Kleine accessoires, zoals Cape Cod doekjes en horloge bandjes, worden in een envelop zonder tracking verzonden.  

Kan ik bij jullie ook bestellingen afhalen? 

Jazeker! U bent altijd welkom om bij ons langs te komen in onze showroom. Omdat we geen voorraad aanwezig hebben aldaar, is het wel enkel op afspraak. Als u contact met ons op neemt, dan zorgen wij dat het horloge voor u klaar ligt wanneer het u schikt.  

Betalen

Hoe kan ik betalen? 

Wij bieden de volgende betaalmethodes aan: iDeal, PayPal, overmaken per bank, Sofortbanking, rembours en contant/pin bij afhalen.  

Komen er nog extra kosten boven op de prijs op de site? 

Binnen de EU komen er geen kosten bovenop: de prijs op onze site is inclusief alle mogelijk belastingen en kosten. Vanwege het vrije verkeer van goederen binnen de EU zit u altijd goed. Buiten de EU geldt dit niet; u hoeft dan geen BTW te betalen (die wordt automatisch van het totaal afgehaald), maar er kunnen wel belastingen bijkomen van uw eigen land (wij hebben daar verder geen invloed op).  

Moet ik BTW betalen? 

Als wij een horloge versturen binnen de EU dan zijn wij wettelijk verplicht om BTW te rekenen. Dit prijzen op onze site zijn inclusief BTW.  

Ik woon buiten de EU, hoe zit het met de BTW en belastingen? 

Buiten de EU hoeft u geen BTW te betalen. Deze wordt automatisch bij de laatste stap van uw bestelling eraf gehaald (of als u ingelogd bent direct al). Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele kosten die uw eigen douane op kunnen leggen.